top of page
Søg

Nyhedsbrev April 2021

NYHEDSBREV, APRIL 2021


Oprydning trapper:

Vi er nu opstartet oprydning, på alle trapperne fra torsdag d.15.04.2021 og det er SUPER dejligt at se, at der er så mange beboere, der har læst beskederne og har fjernet deres ting fra trapperne, så vi fremadrettet kan overholde brandvedtækterne


Info Cykel-indsamling:

Vi vil allerede nu, begynde at varsle stille og roligt, med cykel, knallert, klap og barnevogn-indsamlingen.

Vi påtænker at lave oprydning af disse, i hele udendørsområdet og i cykel og barnevognsrum og i alle kældergange, omkring slut September 2021, når sommeren er overstået, og alle er kommet tilbage fra sommerferien.

Der står rigtig mange efterladte effekter, rundt omkring og opholder plads, for dem der bruger deres ting hver dag, men ikke kan få plads til disse ting.

I vil lige som oprydningen på trapperne, få en 6 ugers, en 3 ugers og en 3 dages varsel, inden vi går i gang med dette arbejde.

Dette er et samarbejde som vi har, med politiet og det er derfor også politiet, der vil afhente alle disse cykler og knallerter

Klap og barnevogne vil vi opbevare i 3 måneder, hvor efter de vil blive bortskaffet, hvis de ikke har nogen ejermand

El-Tavler:

Elektrikeren er kommet godt i gang, med at skifte til nye el-tavler i kælderen, nu mangler han bare at skifte de 2 el-tavler i vaskerier, i nr. 15 + 43, samt i de 4 opgange med elevatorer, i nr.17 + 33 + 45 + 65.

Dette kommer til at stå på alle trapperne d.16.04.2021.



Med venlig hilsen

Jeanette Holst

AAB Afd.103

38 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page