top of page
Søg

NYHEDSBREV JANUAR 2022


Januar 2022


NYHEDSBREV JANUAR 2022


Først og fremmest, RIGTIG GLÆDELIG NYTÅR , fra alle i afdelingsbestyrelsen og ejendomsfunktionærene, til jer alle sammen.


Ja, så blev det Januar år 2022 og så starter vi alle sammen på et frisk nyt år og derfor kommer der også lige, et lille nyhedsbrev for Januar.


1. Kontorerne åbner igen

Det er blevet besluttet, at gårdmandsanlægget og afdelingskontoret åbner igen.

Gårdmandsanlægget er åbent allerede nu alle hverdag ml. kl. 07.30 -08.00 og afdelingskontoret hår åbent næste gang tirsdag d.01.02.2022 ml. kl. 18.30 – 19.30, HUSK mundbind og håndsprit når i kommer.

Man kan selvfølgelig stadig, også ring på tlf. 20112178 i kontortiden ml. kl. 07.30 – 08.00 eller e-mail på

aab-afdeling103@aab.dk eller lægge en seddel i vores postkasse i gårdmandsanlægget, i Vognmandsmarken 65 kld. 2100 Kbh. Ø.


2. Vedr. Motionsklubben

Motionsklubben har også været lukket i en kortere periode, men den er også åbnet igen, dog skal i sørge for, at vise hensyn og spritte af efter jer selv og ikke være for mange dernede af gangen.


3. Rep af sokkel i gårdene

Efter at murene er færdige, er planen, at når vejret byder sig og vi har tid i overskud, så vil vi så småt begynde, at male soklen hele vejen rundt i ejendommen, så den også bliver pæn at se på igen, men dette arbejde vil tage lang tid, da det er noget vi skal lave, når vi lige har tid til overs og som sagt, når vejret byder sig.



4. Ventiler på badeværelser og køkkener

Nu er vi færdige med at skifte ventiler på badeværelset, men da vi kom rundt, kunne vi se flere steder, at der var nogle af jer, der havde GLEMT, at i skulle rense disse ventiler og indgangsrør en gang i mellem, så derfor var røret næsten helt lukket.

I skal HUSKE en gang i mellem, at tage ventilhætten af og tage jeres støvsuger og støvsuge røret lige bag ved hætten, så der ikke samler sig så meget støv, for ellers så får i et dårligt sug, i køkkenet og i badeværelset, hvis dette ikke holdes rent.

HUSK!!!! også, at i IKKE MÅ indstille på ventilerne i køkken og badeværelset, da de er forudindstillet, hvis i piller ved indstillingen, så kan vi ikke indstille suget ordentligt på taget


5. Skilte vedr. cykel og klap / barnevogne

Der vil i den nærmeste tid, komme skilte op på vægge og kildesorteringsskure, at det IKKE er tilladt, at sætte cykler, barne / klapvogne og lign. op af og fast til vægge, lamper, skilte, højbede, kildesorteringsskure og lign. de SKAL stå i de dertil indrette cykelstativer og i cykel og barnevognsrum.

Ligeledes er det VIGTIGT, at de står ordentligt når sneen kommer, da vi ellers vil komme til at ramme disse effekter med traktoren og dette vil være på jeres eget ansvar og vil IKKE blive erstattet af ejendommen.

6. Cykel og barnevognsrum

Cykel og barnevognsrum overgik til briksystem fra d.20.12.2021, men vi har ventet med at skifte cylindrene, til de fleste havde fået registreret deres adgangsbrikker, men vi har d.24.01.2022 skiftet cylinderne, så nu kan i kun bruge adgangsbrikker.

Så hvis du stadig kun har nøgle til en af disse rum, kan du aflevere din nøgle i en kuvert, sammen med den kvittering du fik, da du betalte depositummet for nøglen, og kuverten skal lægges i, gårdmandsanlæggets postkasse i Vognmandsmarken 65 kld. 2100 Kbh. Ø. så vil du efterfølgende få dine penge tilbage for denne nøgle, i din postkasse og samtidig vil vi så åbne dine 2 første adgangsbrikker (Brik 1 + 2), til dette rum.

Hvis du IKKE har kvitteringen for nøglen, kan vi desværre IKKE tilbagebetale pengene for denne nøgle.


7. Container ved kildesortering nr.33.

Der er nu blevet sat en grå container, for enden af kildesorteringsskuret ved nr.33, som skal benyttes til køkkenaffald, når man lejer selskabslokalet.

8. Parkeringskort 2022

Der har været lidt bøvl med opstarten af elektronisk parkering 2022, men nu er det ved at være på plads.

Hvis nogen stadig har problemer med parkeringspladsen, bedes i kontakte gårdmandsanlægget, i Vognmandsmarken 65 kld, i kontortiden ml. kl. 07.30 – 08.00 eller på e-mail aab-afdeling103@aab.dk, så får vi løst problemet sammen.

HUSK NU!!!! at de registreringer vi har på jeres biler vil blive skrevet ind elektronisk og at i derfor ikke skal gøre noget, MED MINDRE at i har fået ændret jeres registreringsnummer / har fået ny bil, så skal dette rettes, da i ellers vil få en bøde når i holder på parkeringspladsen.


9. Juletræer

Alle juletræer skal sætte ned, til venstre for storskraldsburet senest d.27.01.2022, da disse træer vil blive afhentet d.28.01.2022 af Københavns Kommune.


10. Sølvfisk og skægkræ

Da vi er blevet opfordret til at skrive lidt om sølvfisk og skægkræ, så har vi lavet, et nyhedsopslag på vores hjemmeside aab103.dk hvor vi informere lidt om, hvordan man skal forholde sig, hvis man har sølvfisk eller skægkræ i sin bolig.



Med venlig hilsen

Jeanette Holst

AAB Afd.103

46 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page