top of page
Søg

NYHEDSBREV MAJ 2022

Side 1 af 3.


1. Ekstraordinær Generalforsamling vedr. vinduer og 4 sals altaner

Som i sikkert har set, så er der kommet indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling fra AAB, som skal afholdes:

mandag d.30.05.2022 kl. 18.30, i Kildevældskirken, hvor i vil blive informeret mere vedr. nye vinduer og 4 salsaltanerne.

2. HUSK!!! Nye dørtelefoner

HUSK NU!!!!! at der skal opsættes nye dørtelefoner i alle boliger fra d.09.05.2022 til d.07.07.2022, hvis i skal på ferie eller lign. i denne periode, så læg en nøgle ned i gårdmandsanlægget, så opbevare vi den til i kommer tilbage, så kan i afhente den i kontortiden efterfølgende.

3. ABUS Cylindersæt til postkasser og hoveddøre

Da mange af ejendommens cylinder i hoveddøre og postkasser er meget slidte og gamle, og de er meget dyre at omkode, vedligeholde og lave nye nøgler til.

Derfor har vi nu lavet en ny aftale med vores låsesmed om, at fremadrettet købe nogle bedre, mere sikre og væsentlig billiger cylinder/nøgler.

Vi vil starte med at montere disse cylindere i vores kommende flytteboliger, så vi langsomt får skiftet disse cylindere ud i ejendommen.

Da i som beboere i ejendommen, selv har vedligeholdelsespligten på jeres cylinder i postkasse og hoveddør, kan vi tilbyde jer, at i ved kontant betaling i gårdmandsanlægget, kan tilkøbe et nyt sæt ABUS låsesæt til hoveddør og postkasse, med 3 stk. nye nøgler, til 705,- kr. inkl. moms. og ekstra nøgler kan også tilkøbes og koster pr. stk. 124,- kr. inkl. moms. + forsendelse af 120,- kr. og vi kommer selvfølgelig gerne og hjælper jer med, at skifte disse cylindere.

Når man tilkøber disse nye cylindere sæt til boligen, vil disse låse fremover tilhøre boligen ved evt. fraflytning, og da der er kode på disse, så skal man stadig tilkøbe nøgler, samt evt. reparation af disse, i gennem ejendomskontoret.

Side 2 af 3.

4. Rens af varmtvandsbeholdere d.17.05.2022

HUSK at der ikke er noget varmt vand, tirsdag d.17.05.2022 ml. kl. 07.30 – 15.30, da vi skal have renset alle vores varmtvandsbeholdere denne dag, så lad nu være med at gå i bad, i dette tidsrum.

5. Nye døre i mellemgang ved nr.7 og nr.63.

Da vi nu har fået sat nye døre, i mellemgangene nr. 7 + nr. 63, vil vi inden for nærmere tid, også få sat briksystem på disse døre, så udefra kommende ikke kan opholde sig i disse mellemgange, som er til stor gene, for de beboere som bor her.

Til næste år 2023, vil vi ligeledes også få dette lavet ved nr. 15, nr. 31, samt nr. 43, da dette ligeledes også har en isolerende effekt, for de beboere som har boliger, til alle disse mellemgange.

6. Cigaretskodder og lign. ud over altaner og vinduer

Da det gode vejr nu er kommet og vi har åbne vinduer og sommerhygge på altanerne, vil vi bede jer om, IKKE at smide cigaretskodder, affald og lign. ud af vinduer og altaner. Saml nu jeres affald sammen og brug en gammel sodavandsdåse eller lign. til jeres cigaretskodder, så vi alle sammen kan have glæde af vores område, og ikke skal gå rundt, i andres affald.

7. Diverse effekter i barne og cykelrum

Vi har observeret, at der er flere der har hensat diverse effekter i barne og cykelrum i kældrene, disse ting vil blive fjerne tirsdag d.31.05.2022 og vil blive opbevaret i 3 mdr. hvorefter disse effekter, vil blive smidt ud, hvis i ikke kontakter os i gårdmandsanlægget, for at få disse ting udleveret. Cykel og barnevognsrummene er KUN beregnet til cykler og barnevogne, ikke til legetøj, bildæk, kasser, møbler og lign.





Side 3 af 3.

8. Afdelingsbestyrelsen sommerferielukket

Som sædvanligt holder afdelingsbestyrelsen lukket i hele Juli måned, i Vognmandsmarken 43 og har sidste kontortid inden sommerferien, tirsdag d.07.06.2022 ml. kl. 18.30 – 19.30 og er der først igen efterfølgende, tirsdag d.02.08.2022 ml. kl. 18.30 – 19.30.

Har man nogle problemer i Juli måned, er man altid velkommen, til at komme ned i gårdmandsanlægget, i Vognmandsmarken 65 kld. i kontortiden ml. kl. 07.30 – 08.00 alle hverdage, så vil vi prøve at hjælpe så godt som muligt.



Til sidst vi Afdelingsbestyrelsen og Ejendomsfunktionærene gerne have lov til, at ønske alle beboerne i AAB Afd.103,


EN FANTASTIKS DEJLIG SOMMER TIL ALLE




Med venlig hilsen

Jeanette Holst

AAB Afd.103

53 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page