top of page
Søg

NYHEDSBREV OKTOBER 2021

1. Referat af bestyrelsesmøde d.28.10.2021

Så er referatet fra det første bestyrelsesmøde efter årsmødet d.28.10.2021, kommet ud på vores hjemmeside, som i kan se på aab103.dk, ligeledes vil dette nyhedsbrev, også være på vores hjemmeside.


2. Bestyrelsens nye åbningstider

Som det fremgår af referatet fra bestyrelsesmødet, vil der fremover kun være åbent på afdelingsbestyrelsen en gang om måneden og det vil være den første tirsdag i måneden ml. kl. 18.30 – 19.30 g ellers kan man kontakte gårdmandsanlægget alle hverdag i kontortiden ml. kl. 07.30 – 08.00.


3. Mellemgange nr.7 + 63

Da vi skal have lukket mellemgangene i nr. 7, samt i nr. 63 i 2022 pga. ophold i mellemgangene, er vi også i gang med, at undersøge hvad det vil koste og lukke mellemgangene i nr. 15 og nr. 43 af, så man kun kan gå i gennem, hvis man har adgangsbrikker til ejendommen.


4. Ophold i kældergange

Til info: Det er STADIG IKKE TILLADT, at tage opholde i kældergangene, hverken med eller uden gæster og der vil blive slået hårdt ned på dette, både med politiet og AAB´s admistration, da det strider mod den gællende husorden og er meget utrykt skabene, for de andre beboere i ejendommen.


5. BYTTEBIKS

Der blev på årsmødet talt om, at der skulle oprettes en BYTTEBIKS for ejendommens beboer, hvor man kunne give ting, tøj sko og lign. videre til hinanden og det er nu gjort på Facebook, Gruppens navn er: "Byttebiks for AAB afd. 103" og her er linket: https://www.facebook.com/groups/560762678585697/



6. Cykler

Vedr. Cykelindsamlingen, så er der blevet samlet rigtig mange cykler sammen, som ikke bliver brugt mere, disse cykler vil blive afhentet af politiet om ca. 3 – 4 uger, altså omkring uge 46 – 47 og det er rigtig dejligt at se, at der er blevet lidt bedre plads i gårdene.

Samtidig vil vi også gøre opmærksom på, at det IKKE ER TILLADT, at sætte cykler, knallerter, avisvogne og barne/klapvogne fast til nedløbsrør, standerlamper og det er heller IKKE TILLADT at sætte dem langs vægge rundt om ejendommen, eller ved kildesorteringsskurene og højbede, da det er meget svært at komme til, når disse ting står alle steder, disse effekter SKAL STÅ i de dertil indrette cykelstativer og der vil inden for nærmere tid, komme skilte op rundt omkring ejendommen, med henstilling forbudt.

Side 2 af 2.

7. Murer i ejendommen

Der går i øjeblikket nogle murer rundt i vores ejendom, de er i gang med at lave sætningsrevner og afskallinger på ejendommen sokkel, dette arbejde vil fortsætte i ca. 6 uger, så i må lige bære over med, at det larmer lidt i dagtimerne, i hverdagene frem til og med uge 46.

Ligeledes har murene også lavet nedgangen til nr. 25 kld. da der altid lægger sig vand i kælderen når det regner, så det håber vi på, at dette hjælper på nu.


8. Nye planter

Der kommer i uge 43 nye planter til ejendommen, det er klatreplanter og de skal være over espaliere i gårdene, så man føler at man kan sidde lidt mere ugeneret i gårdene, når de begynder at vokse op over taget på disse espaliere.


9. Nye grønne skraldespande

Der er kommet nye små grønne skraldespande, på alle kildesorteringsskurene og ved udgangene til Vognmandsmarken, så man nu kan smide sit småt affald og cigaretskodder ud, som man har i hånden når man kommer gående, så vi slipper for alt det affald på jorden.




10. Rens af tagrender på 4 sals altaner.

Der vil komme et firma fra Thyssen Tagrender, d. 25.10.2021 ml. kl. 07.30 – 15.30.

De skal op på alle 4 salsaltanerne og rense tagrenden oppe over altanerne, for at mindske vandskader.


11. Nye ventiler på badeværelset.

Vores ventilationsfirma, har været og sætte Irisblændere på vores ventilationsrør oppe under taget, for at vi bedre kan fordele suget i boligerne og skakten.

Vi vil derfor, i den nærmeste fremtid, skrive ud til jer, da vi skal ind i alle boliger (Undtagen nr.3, venstre side) og i gang med, at skifte de ventiler der er på væggen, i badeværelset.

Dette arbejde vil kun tage ca. 5 – 10 minutter, men det er for, at få et bedre sug på badeværelserne.



Med venlig hilsen

Jeanette Holst

AAB Afd.103

44 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page